Новата градска традиция на Варна – посрещането на Хелоуин и тази

...
Новата градска традиция на Варна – посрещането на Хелоуин и тази
Коментари Харесай

Криско, Тита и Ицо Хазарта идват за Хелоуин във Варна

 Новата градска традиция на Варна – посрещането на Хелоуин и тази година ще събере хиляди под покрива на Grand Mall. Още в 16:00 на 31 октомври обичани куклени артисти ще стартират да раздават лакомства и балони, а закачката " Номер или лакомство “ ще бъде паролата за вкусните подаръчета на всички деца.

Най-големите Хелоуин запалянковци ще могат да се преобразят в страшни и ужасни облици в ателиетата на театралните художници, които ще се разположат на 2 етаж на мола против Хиполенд. А с цел да запечатат за спомен шокиращия си нов облик, всички гримирани и костюмирани ще могат да се снимат в специфичния фото ъгъл, построен в стилистиката на смразяващия кръвта празник.

Точно в 19:00 на 31 октомври ще настъпи развръзката на чаканото с неспокойствие от многочислените участници изтегляне на томболата за огромната премия - новият автомобил Volkswagen Up!. Щастливецът, който ще завоюва колата-подарък, ще бъде изтеглен всред всички участници в наличието на нотариус Калоян Иванов. Това е трети подред автомобил, който навлезлият в своята десета година мол подарява на следващия късметлия измежду посетителите си. Все още можете да се включите в играта " Големите вършат огромни дарове “, като попълните ваучър на Инфо щанда на Етаж 0 и опитате своя късмет. Подробности за играта открийте във Facebook страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/

Късмет обаче ще има всеки, който пристигна в мола в тази страховита вечер – тъй като ще стане част от разбиващия ваучър на три супер звезди – Криско, Тита и Ицо Хазарта. Хазарта, който помним от законодателите на БГ рапа " Ъпсурт “, ще чуем с новите провокативни части " Гладен “ и " Браво “. Криско ще заложи на новите " Незаменим “, " Да или не “, и на огромните си шлагери, които постоянно " чупят “ брояча на Youtube. Очакваме да го чуем и в дуета с Тита " Искам да бъда с теб ", а самата тийн сензация Тита ще извърши за пръв път във Варна дебютния си сингъл от албума, който записва в този момент – " Първият човек “, само че безусловно и своята запазена марка – " Антилопа “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР